Bermalam di UPM, nostagia lama kembali lagi

Hari ini aku off fay, so ada la masa nak berjumpa member2 lama yang aku study dulu.

Mula sampai malam tadi, rasa kekok la jugak, almaklum la dh lama tinggalkan tempat aku bergelumang selama tiga tahun dulu.

Tengok junior (ewah), rasa cam aku ni tua sgt la. Jalan punya control time kat cafe kolej 12, pada hal tu la tempat yang dok ngorat x dpt2 sampai sekarang. Ingat balik malu la plak.

Sampai ja, mulanya nak wat suprise kat member2, tp dok tak dok aku yang kena suprise sebab call semua x ada. Cuak aku.

Pastu aku call ready, rupanya dia ada kat ada kat CC.

So apa lagi, tumpang mein internet free la, tapi x sempat la nk update blog nie.

Pastu aku pegi la ke blok penginapan aku, lalu terjumpa lah Aizat, sembang punya sembang dia cakap sekarang lh online kt blok, so apa tunggu lagi.

Ambik kesempatan la ku menulis blog nie. Aku nie pantang jumpa internet.

Aizat nia sambung master, aku tak tau la bila lagi.

Bila guna internet hotspot free nie teringat la ku kepada manifesto Zailani (member office),masa bertanding MPP UPM dl punya la dok berceramah mahukan semua blok di upm disediakan hotspot, tp selepas tiga tahun tak jadi MPP br la benda ini berjaya.

Tp alhamdulilah la dia dapat memanfaatkan juga, sekurang2nya dapat pahala gak idea dia nie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s