Jamuan Raya Edisi Nasional Sinar Harian

Baru-baru ini, Team kerja Sinar Harian Edisi Nasional mengadakan jamuan Raya tersendiri,..

Sebenarnya ini bukanlah jamuan edisi, tetapi penyediaan makanan sahaja melibatkan edisi nasional, time makan tu kami jemput semua yang ada di office malam tersebut. Nak jadikan cerita malam tu memang penuh la cafe KKSB.

Aku rasa menghampiri 80 orang gak la, mulanya cuak jugak takut makanan tak cukup, tp bila dah kumpulkan mengikut meja dan sub editor, maka penuh la jugak. Ada yang siap tapau la katanya.

Semua boss ada turun malam tu, jadik rancak la, cuma tak ada karaoke ja,.

Apapun tak lupa aku mengucapkan tq

kpd photographer yang setia iaitu abg Lat.,.

Team nasional bersama Editornya

Team nasional bersama Editornya

 

happinya depa

happinya depa

 

Tgk apa tu beb..

Tgk apa tu beb..

Control Macho nampak.

Control Macho nampak.Buat rajin keja plak depa nie.

Advertisements