Aku dan blog aku,…

Blog, sebenarnya aku mula mengenal blog semasa di semester pengajian aku di UPM, kira-kira pertengahan tahun 2006.

Aku diajar oleh seorang blogwan, Syahril Kadir yang juga sifoo aku dalam jurnalist.

Ketika itu blog aku, http://mohd-fazli.blogspot.com/, tetapi dihentikan kerana terlupa password.

Aku kenal wordpress juga dengan dia, tetapi baru setahun lalu.

Sebenarnya, aku menjadikan blog ini sebagai diari online aku dimana nanti bila dah tua, benda alah ini dapat dibaca oleh anak cucu aku.

Sebelum ini aku pernah cuba tulis diari didalam buku, tapi tak lama, hanya beberapa bulan aku buat, lepas tu habis saja.

Kini aku menulis di online, tapi pelik sebab ada member aku dok bercakap dan memberikan pandangan yang aku hanya syok sendiri ketika menulis.

MFZA: Salahkah aku mencoretkan kisah hidup aku dalam nie….

Advertisements

4 thoughts on “Aku dan blog aku,…

  1. sapa mmber hg yg kata lgu 2?? aku rsa dia jeles dgn keTEREan hg mgarang n mnulis kot..xpn dia xreti wat blog, so dia kata lagu 2 laa kot..p mam ja ngn pa org nk kata..

  2. as salam.. hehehe
    aku pun baru nk mula, mcm bayi yg bru lahir la katakan…. ni pun adik aku yg tlg wat kn blog ni…. tu sbb x isi2 lagi…. tapi biasa nye bila ada org komen kt aku mcm tu aku jwb je….
    ADA AKU KESAH….
    biau le org nk ckp pe pun…. lantak le diaaa… yg penting jgn kite usek org sudah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s